Uppdatering

Varit alldeles för dålig med att uppdatera här. Har haft så mycket att göra att jag tröttnade och sen blev det bara Facebook som jag skrev på. Det ska nu bli ändrig och jag ska uppdatera på båda ställena nu. Kollar lite på nytt utseende på sidan men just nu ligger det lite längre bort i planeringen. Dagens inlägg handlar om mitt största projekt någonsin:)

Min luffarfilm om Silbodal prästen.
Hade först tänkt att bara göra som jag brukar att bara gå runt och babbla in i kameran men ju mer jag läste ju mer förstod jag att denna sanna och brutala historia måste berättas rätt.

Det är mycket som ska komma med, det finns platser att besöka och berätta om. För han var ju lite överallt innan han landade i Silbodal.
Har haft kontakt med de berörda kyrkor och sånt så det börjar klarna. Ska nu fördjupa mig i böckerna en gång till och skriva ett manus och sen blir det nog i början av 2017 som jag spelar in det, funderar på vårkanten för längre dagar.

Dock är det lite så att med på denna resa finns även Jante, ”vem tror du är intresserad av dig och dina youtubeklipp” ja ni förstår.
Det är ju så det funkar men ja hör ju när jag beskriver projektet hur det kan låta. Som om jag vore ett proffs, vilket jag inte är så därför lägger jag ner mycket tid och idéer på detta för att visa att en glad amatör kan göra något proffsigt;)

Så bilden i dag är en teaserbild, erkänn att ni blev sugna på att se:) hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *