Sverige genom linsen del 1

Så jag har inte skrivit på ett tag, det beror på lite lathet, att jag inte orkat gå igenom sommarens bilder. Men oxå att jag håller på att backa upp bilderna och det tar tid så jag har så många och på olika diskar. Problem blir när man är klantig och raderar bilder man trodde var back uppade. Så visar det sig att de inte var det, så nu hoppas jag att de finns på en annan disk annars är ett halvår av 2014 borta.

Så sånt tar tid men nu har jag gått igenom lite bilder och fixat till dem. De är från årets semester och jag väljer att kalla dessa inlägg med blandade bilder ” Sverige genom linsen” och de kommer att komma ut i många delar hoppas jag:)

Hösten närmar sig och jag har faktiskt inga fotoäventyr på gång just nu då jag jag haft fokus på en speciell film som jag funderar på. En luffarspecialare:)  Jag brukar säga att vi får se hur det blir men ska genomföra detta och så får resultatet bli som det blir. Fast jag känner mig själv och vet att när jag har en ledig stund vill jag ut och fota så, räkna med lite bilder och filmsnuttar oxå. Kom på att jag har några filmer att filma om så några äventyr blir det allt:)

Om jag blickar tillbaka på sommaren så var den ändå härlig, visst det var allt lite kallt men ändå, det var sommar. JAg spenderade några dagar i Dalarna. Vilken otroligt vacker del av Sverige Dalarna är. Jag besökte många platser och var en sväng inne i Härjedalen. Vägarna är ödsliga på många platser men vilken natur man bjuds på då i stället. Jag hade min bas i Älvdalen och lustigt nog var Farsan och hans sambo Eva på en Camping 3,5 mil från mig, vilket jag fick reda dagen innan jag åkte dit så det var ju kul att åka en massa mil och träffa känt folk:)

Att jag valde Älvdalen var att det låg ganska bra i från ställen jag ville besöka. Det låg 8 mil från Lillhärdal, där häxbränningarna startade (ett inlägg om det kommer) sen ville jag se ett badhus. Det badhuset väntar jag lite med, då jag har funderingar på att fota det i vinterskrud. Får se hur det blir med det:)

Well det är väl dags för lite bilder, som sagt har mer sommarbilder så det kommer mera:)

Bildmixen idag är från 30 juli.

DSC09723p
I korsen till Campingen där Farsan och Eva bodde hade någon skapat en lite by med Länsman och en mack.
DSC09727p
Jag tycker sånt här är så häftigt.
DSC09331p
Bilderna på macken kommer senare då de ligger i en annan mapp:)
DSC09328p
Gillar att någon bygger upp saker för att låta andra kolla på:)
DSC09754p
Ja vart vi tagit oss förstår ni nog:)
DSC09743p
Dalahästfoster
DSC09734p
Att en trähäst kan vara så kul.

DSC09774p

DSC09359p
Vidablick där ville ingen längre golfa.
DSC09343p
men vilken utsikt över Rättvik

DSC09766p

DSC09372p
Frän 🙂
DSC09395p
Så ser telefonkioskerna ut i Dalarna
DSC09375p
Detta är fan vackert.
DSC09369p
Svensk sommar:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *