Projekt Dalsland

Det har varit tyst här på sidan, sorry ni som följer mig här. Jag har varit alldeles för slapp med att uppdatera. Jag har hållit till mest på Facebook. Det är enklare att få ut bilder den vägen men kommer att jobba med båda plattformarna. Tanken är att jobba med fyra plattformar senare i år. Sociala medier, bloggen, youtube och podd. Det är så jag tänkt att det ska bli. Varför podd tänker ni nu? Jag kommer att gå in på det när det närmar sig men ja det finns så mycket att prata om och då är ju podd det bästa alternativet. Ja om man inte vill visa bilder men då blir det blogg, Facebook och youtube. Det gäller att täcka in allt men framförallt strukturera upp mig:)

Jag har ju åkt mycket runt om  i Sverige och Norge. Jag måste säga att vilka fantastiska länder det är. Jag har dock alldeles för dålig struktur så jag måste börja med att få ett flyt i bilhanteringen. Jag har massvis med bilder som jag fotat men som ligger i datorn och som ingen har sett.

Nu börjar dock ett nytt projekt:

Projekt Dalsland. Jag är ju uppvuxen i Bäckefors och det finns ju historiska lämningar där oxå. Historien finns runt oss och det som jag inte var så intresserad av då, är jag mycket intresserad av nu. Jag köpte gamla böcker om Dalsland. Vill ju helst hitta platser som glömts bort. Jag har på kort tid fått ihop två mycket intressanta historier och fler kommer.

Bilderna kommer från Två gruvor i Dalsland. Den ena har en märklig historia kring sig och klippet som jag visar nu är bara en Teaser, en längre film kommer senare i sommar:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *