När du åker från A till B glöm inte att C

Jag har sagt detta förut men det är verkligen så man hittar lite att fota. Att i tidsbrist få för sig att stanna och fota när man har en tid att passa låter ju fel men jag har gjort det. Måste man så måste man och jag har detta på film oxå för att visa hur det går till när jag är ute och fotar. Det handlar då om att se omgivningen lika mycket som vägen vilken innebär gubbkörning. Men faktum är att jag har fått flera bilder dom jag är galet nöjd över helt spontant vid bilkörning. Jag måste dock åka själv i bilen annars tror jag att en del hade blivit stressade och lite otåliga över mina ständiga stopp. För mig handlar fotoäventyret lika mycket att se på vägen dit som att fota målet.

Ta helgens fotoäventyr till Karlskrona, då var ju målet viktigt för det tar tid att åka och kvällen kommer snabbt nu så det blev att åka tidigt för att få ljus att fota i men det innebar att jag hade tid ifall det fanns något att fota på vägen och jag kan tycka att det fanns en del att se.

Bedöm själva om jag hade rätt:)

DSC02814p
Jag tyckte detta torp var fint på nått sätt:)
DSC02827p
En stol men en gul grej på, fick bli ett stopp:)
DSC02839p
Ja det fick bli ett stopp till:)
DSC02846p
Fränt enligt mig:)
DSC02853p
Jag har en skylt fetisch 🙂
DSC02856p
Kom plötsligt in i en by där dimma närvarade, fick bli att fota. Det var helt tyst så funderade på om jag kommit in i en spökby men det gick bra:)
DSC02974p
Nu var jag färdig i Karlskrona men en bild till fick det bli, sen kom kvällen.

4 thoughts on “När du åker från A till B glöm inte att C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *