När Aurora kom till Dal

Alla har vi säkert ångrat att man inte gjort vissa saker eller att man gjort andra saker, tagit tillfället i akt. Jag har gjort det och vissa saker retar mig mer än annat. Dock finns det ju inget att göra åt det, beslutet är taget och vissa händelser går inte i efterhand att ångra. Har sagt åt mig själv att inte göra det igen. Men så gjorde jag det förra helgen. Befann mig i Krokarne, Vårvik. Det fanns tecken på att det kunde bli Norrsken ända ner till Dalsland.
Jag valde ju att kolla och spana efter det gröna guldet i skyn. Följde det noga via internet och genom att testfota mot himlen. I den film jag gjorde i Narvik kommer jag att mer beskriva hur det går till men det är med kamerans hjälp man kan se om det är norrsken på himlen. Alltså norrsken kan ju ses med ögat men ibland när det är mörkt är det svårt att se vad det är.

Då använder man kameran. Så fort jag gjort klart Narvikfilmen kan den som är intresserad se hu det funkar:)

Jag väntade och spanade något bekvämt. Satt nämligen inne och kollade mot norr. Lyxspaning alltså. Men nu kommer vi till det jag ångrar. Aurora, ja inte vinet alltså utan Aurora Borealis smög på mig. Bakom träden såg jag henne. Men hon kom aldrig fram och visade sig i sin prakt. Troligen var hon för blyg och ville inte dansa naken för mig.

Tog några bilder men jag ville ju ha henne i hennes dansande härlighet så jag tog bilden genom fönstret och handhållen kamera.
Sen la jag mig och lät henne smyga sig bort.

Det jag ångrar är ändå varför jag inte gick ut och tog en bild ändå. Det hade ju varit kul med en fin bild men Aurora bakom de dalsländska träden. Men men det är ju så det är, det går inte att ångra nu:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *