Landade E.T i Ängelholm?

Det var ett tag sedan jag hörde av mig på sidan. Det är så fullt upp att jag faktiskt inte orkar uppdatera. Har flera saker liggande men jag får aldrig riktigt tid att fixa det. Men nu är det dags för ett filmat fotoäventyr. Denna gång om UFO i Ängelholm. Jag var där i fredags när jag åkte ner för att jobba på Scifi mässan i Malmö. Jag var ute i sista sekunden och mörkret kom fort så jag är inte helt nöjd med bilderna. Var tvugen att höja iso talet och det blev brusigt. Träffade på två trevliga killar när jag precis filmat och när jag planerade att filma lite på väg till stället så var det alldeles för mörkt att göra dessa klipp så det får bli en annan gång.:)

Stället är galet fränt och stämmer det som Gösta Carlsson sagt så har ett UFO landat i Sverige, 18 maj 1946. Landningen gav honom idé till att skapa en tablett av pollen för hälsan. Han blev rik på kuppen så om de verkligen landade hade han mycket att tacka utomjordingarna för. Vill ni kolla mitt klipp om Pollenkungen kommer det här:)

Vill ni se bilder kommer de här:)

DSC04648p DSC04649p DSC04653p DSC04654p DSC04665p

På återseende:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *