En kväll med kameran

Så där nu är det väl ändå dags för en uppdatering. Har hållit mig sysselsatt med annat men igår var det dags för ett foroäventyr. Jag skulle egentlige suttit i soffan och spelat Uncharted 4 men ja det kom inte som utlovat så jag tog med kameran på en sväng. Skulle titta på en skog och se hur sagolik den var och jag tycker att den var fin. Skulle också fota bilden till månadens historiebild. Varje månad den tionde lägger jag ut en bild på FB. Ska om några inlägga även lägga dem på denna sida. Jag är för tillfället mer aktiv på FB men ska snart börja posta mer här.

Har fotat Herman Lindqvist igen och ska snart lägga ut den på youtub. Måste redigera lite först och just nu har bra väder kommit emellan men siktar på att bli klar till helgen med filmen. Sen har jag planerat 10 luffarfilmer och de ska jag börja planera nu. Så ja det är fullt upp.

Ska också fixa lite ”Luffarkläder” Så att jag skyltar lite med mig själv:)

Well bilder från igår kväl kommer här:)

DSC06084p DSC06125p DSC06137p DSC06167p DSC06207p DSC06224p

2 thoughts on “En kväll med kameran

 • WOW vad bra fotat 🙂 är så kul att fota och telefonerna idag är ju minst lika bra som vanlig kamera tack och lov haha.

  Idag har jag en Göteborgskrönika på bloggen:)

  Ha en härlig solig vecka!

  LOVE Maria

  • Jag ska få ett mail när jag får en kommentar, funkar ju så där. Tack det var kul att du gillade bilderna. Jag har varit ute på massa fotande och även sweden rock så det kommer mer bilder snart. Håller helt med dig, foto är galet kul:)
   Ska kolla din krönika:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *