Hemma hos Morran och Tobias

Numer är nog Morran och Tobias inte okända. Jag såg dem av en slump och blev fast direkt. Klippet såg jag på Youtube och det hade tidigare sänts på tv. Då jag bara ser på Simpsons och family guy så gick de helt förbi mig när det sändes. Men till fredagsölen tog jag youtube som sällskap och slumpmässig fann klippen där Johan Rheborg och Robert Gustafsson är Morran och Tobias.

Jag letade reda på huset där filmen spelades in och fick se att huset bar på en mörk hemlighet. Det kommer ni att få se på bilderna. För många bilder blev det, huset är dock väldigt förstört. Inte av inspelningarna utan av några som tagit sig dit för att förstöra huset. JAg har massor av bilder på skräpet men valde att ta bilder som synts i tv. När jag gick runt så kändes det som vanligt när man besöker övergivna platser. Är man ensam eller är det någon mer där. Framförallt har några uteliggare hittat dit. Men jag kunde gå ostört, för att få lite ”morriga” bilder köpte jag med mig gula Blend och tog några bloss. Det var längesedan jag rökte och då gjorde jag det bara på fest men kunde ta några bloss och kände att det var atelt (dalsländskt ord för äckligt)

Senare när jag var klar kände jag att jag var lite lätt illamående av blossen jag tog. Så slutrökt för mig. För er som inte sett Tv serien finns den på dvd och jag tipsar alla om att införskaffa den.

Bilder:
DSC07144p DSC07130p DSC07128p DSC07097p DSC07092p DSC07089p DSC07085p DSC07054p

DSC07056p
borrat av Tobias
DSC07061p
Gula Blend, blossad av mig host, host
DSC07050p
Tobias vapenvägg

DSC07051p DSC07048p DSC07047psv DSC07262psv

DSC07037p
I ett avsnitt bodde Tobias i detta hus tillsammans med sin sexdocka. Dock hade huset en mörkare hemlighet.
DSC07267p
Tro nu inte att jag sympatiserar med detta för att jag tar med det utan detta är ett foto om en tid som var men som nu är tillbaka.
DSC07269p
Nu finns dessa i riksdagen och med tanke på bilden över denna får vi inte glömma var de har sina rötter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *