Eremitens buss

När man är ute och åker så är det ju som jag brukar säga att det är viktigt att se omgivningen man åker runt i, inte bara att sig från A till B utan att C (sig omkring). Rätt vad det är dyker det upp något. Just denna buss har jag vetat om länge men aldrig förstått var den är.

Semesterturen gick upp till Dalarna och när jag ganska planlöst åkte runt såg jag en skylt där det stod Helvetesfallet. Som liten var vi ju och kollade men kände att ja men vad tusan, svänger in där och kollar. det var vägar av grus som förde mig framåt och plötsligt så stod bussen vid vägen. Det blev tvärnit och jag gillar ju sånt här så kameran fick jobba och jag kände som vanligt glädje av att plötsligt kunna pricka av en plats jag velat fota.

Vems är den då? Ja det är svårt att hitta vem som bott där men det sägs vara en Eremit som huserat i bussen som dessutom ska vara en rälsbuss. Genom det kommer ju frågan hur i jössenamn kom den dit?? Men vem murade in den? Jag vill ju veta mer om den men ja det får jag nog inte. Han ska ha bott där året runt av vad jag fått läsa på nätet. Det skulle ju kunna vara så att det är ett jaktlag som skapade en samlingsplats för att ljuga om hur stort vilt man skjutit men tycker att det är lite fränare om en eremit bott där, känns lite mer som skrotnisse då:)

Bussen ligger fint med ett härligt brus från vattenfallet men gå inte i sömnen för på ena sidan, gick marken rakt ner i ett trevligt men högt stup.

DSC09563p DSC09546p

DSC09550pDSC09548p

 

DSC09554p DSC09551p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *